Wie zijn wij?

dick-peter-blauw
Dick & Peter

Wij zijn Peter Kiestra en Dick Muijskens. We werken beiden meer dan 30 jaar bij de overheid en zijn  gecertificeerd coach, trainer en hypnotherapeut.  Samen hebben wij de praktijk Love2Change opgericht omdat wij geloven in liefdevol veranderen. Wij hebben daarmee, vooral bij de overheid (politie, bestuur en defensie), veel ervaring opgedaan.

Of het nu gaat om coaching, training of hypnotherapie, van groepen of individuen, wij zetten de mens centraal. Wij werken relatie gericht op een liefdevolle manier met tevens een stevige inzet op de inhoud. Onze kracht is dat we naast ervaren, ook zeer flexibel zijn en voor heel veel aspecten (mensen of thema’s) maatwerk kunnen aanbieden.

Voorbeelden zijn:

  • Training en begeleiding van Management Teams (MT’s) of andere teams;
  • Coaching en training van medewerkers, teamleiders of directeuren, ook op individueel niveau;
  • Hypnotherapie en Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) voor breingerelateerde klachten, zoals PTSS, angsten, fobieen, stress en burn-out, stoppen met roken, pijn, afvallen, allergieen en relationele problemen.

Indien u meer informatie wilt, bijvoorbeeld over producten, de nieuwsbrief of (maatwerk)mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Wij werken voornamelijk in Brabant en Limburg, echter ook op andere locaties (regio Rotterdam/Den Haag) zijn onze training, coaching en hypnotherapie mogelijk. Wij vragen dan wel een vergoeding voor onze reiskosten.